YOZGAT / YENİFAKILI - Yunus Emre Anaokulu

Yunus Emre Anaokulu

YENİ MAH. LİSE CAD. NO 3 YENİFAKILI / YOZGAT
Vizyon
Çocuk bir tomurcuk gibidir; Eğitim bir çocuğa su vermek gibidir. Okulumuzda araştıran, sebep-sonuç ilişkisi kurabilen, proje çalışmalarına önem veren, yaparak-yaşayarak öğrenme metodunu kullanan, biz bilinciyle kaliteli gelecek sağlama yoluna giderek öğrenme ortamlarının çocukların ihtiyaçlarını karşılayacak düzeyde oluşturan, öğrencilerimizi en üst düzeyde kalıcı davranış kazanan bireyler yetiştirmek.
Misyon
Mutlu, kendine güvenen, başarılı, sağlıklı, paylaşmayı bilen, sorun çözebilen, karar verebilen, sevgi, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma, dayanışma, adalet,saygı,vatanseverlik vs değerlerini geliştirmiş çocuklar yetiştirmek ve tüm mesleki gücümüzü çocuklarla birlikte çocuklar için kullanmak. “Yarının teminatı olan çocuklarımıza, yarının gözüyle bakalım ki yarınlarımız aydınlık olsun.”
Özel Ergin Koleji bilgi yarışması il 7.liği
Öğretim Şekli :